marți, 27 martie 2012

"Totul e in regula"

Aspectele sesizate in memoriul depus in noiembrie 2011:

" In urma controlului efectuat de catre Serviciul Asociatiilor de Proprietari, administratorul neatestat, S..M. a informat locatarii ca :”Primaria a gasit totul in regula”.

Serviciul Asociatiilor de Proprietari, din cadrul Primariei Sector 3, prin modul in care a interpretat L.230 a creat o situatie mai favorabila tocmai partii care s-a sustras timp de 15 ani de la respectarea legislatiei in vigoare. Nu este exclus ca in curand sa aflam ca administratorul fara studii medii si cu cazier judiciar si-a obtinut atestatul de la Primaria Sectorului 3.

Functionarii Serviciului Asociatiilor de Proprietari, din cadrul Primariei Sector 3, prin NEAPLICAREA LEGII , prin gasirea unor solutii pentru ca LEGEA SA FIE OCOLITA, au creat conditii pentru AGRESIUNEA FIZICA, care a avut loc asupra fostului presedinte, la cateva zile dupa “controlul” efectuat de catre acestia la Asociatia de Proprietari Bl.D17.

Astfel, presedintele “ales”, un pensionar de 72 de ani care a fost prezent la “controlul” efectuat de catre Primarie, si care a inteles ca "asociatie este in regula", a aplicat 5 lovituri cu ciocanul in cap, fostului presedinte si mamei acestuia. Motivul: stampila asociatiei pe care el o vroia, dar nu vroia sa afiseze la avizier hotararile Adunarii Generale din care sa rezulte ca el este "alesul". Despre proces verbal de predare-primire nu auzise...dar stia ca Primaria a gasit totul in regula.









4 comentarii:

  1. Pentru detinatorul blogului:
    Va propun sa redactati o reclamatie catre primarul actual, Robert Negoita, pe care sa o semnam cat mai multi cetateni si pe care sa i-o trimiteti (sau trimitem), inclusiv cu adresa acestui blog, ca sa se documenteze.
    Parerea mea este ca trebuie cerut sa fie schimbat total acest serviciu, iar un membru al Consiliului sa fie delegat sa raspunda de activitaatea lui si sa primeasca in audiente cetatenii cu probleme specifice.
    Puteti sa ma contactati la:

    RăspundețiȘtergere
  2. am fost in audienta la primar...claudia pauna mai avea putin si-mi dadea si 2 palme.....este sustinuta de consilierul primarului(o doamna blonda, nu-i stiu numele), care mi-a spus ca daca vreau ca asociatia sa intre in legalitate....trebuie sa am acceptul la jumatate +1 dintre locatari....ca nu se pot schimba functionarii din acel serviciu.....viceprimarul mi s-a parut ca a inteles situatia- a cerut o noua verificare la asociatie....momentan sunt ocupata, am 3 procese cu asociatia, dar propunerea dvs. este foarte buna, o sa lucrez la un memoriu ptr. primar.

    RăspundețiȘtergere
  3. dar totusi nu e mai simplu daca dam Primaria in judecata ptr ca refuza sa aplice o lege? si cerem si daune...si sa vezi atunci cum se reorganizeaza singura...singurica...

    RăspundețiȘtergere
  4. Primăriile există doar formal în relaţia cu Asociaţiile de Proprietari. De fapt, nimeni nu intervine, iar rarele controale sunt făcute de mântuială.
    Legea 230/2007 e cea mai proastă şi ineficientă lege din România! De fapt, Asociaţia e stat în stat, iar conducătorii sunt stăpânii patrimoniului blocului.

    RăspundețiȘtergere