sâmbătă, 13 decembrie 2014

BATAIA DE JOC CONTINUA

In sesizarea care a fost data Primarului ROBERT NEGOITA, la intalnirea pe care a avut-o inainte de alegeri, pe10 noiembrie, in parculetul din spatele blocului,  s-a cerut sa se constate ca: 
-    " începând cu luna decembrie 2013 şi până în prezentAsociaţia de Proprietari  a funcţionat fără Preşedinte, respectiv Vicepreşedinte. 
- listele de plată şi centralizatoarele facturilor ce stau la baza listelor de plată NU au fost semnate nici de către preşedinte  şi nici de către vicepreşedintele asociaţiei
-hotărârea luată în Adunarea Generală din data de 21 Decembrie 2011 este nestatutară, ilegală. Din cei 47 de proprietari ai asociaţiei, doar 22 au semnat Procesul Verbal din data de 21 Decembrie 2011, adică mai puţin de jumătate plus unu ceea ce încalcă prevederile Legii 230/2007, art 24, alin.1 .
  Cenzorul şi membrii comisiei de cenzori aveau obligaţia de a se sesiza cu privire la acest aspect, dat fiind faptul că au ca atributii să verifice legalitatea actelor şi a documentelor, a Hotărârilor, deciziilor, regulilor şi regulamentelor”(art.33/1-Legea230)."
S-a solicitat sa se aplice sanctiuni atât membrilor comitetului executiv cât şi membrilor comisiei de cenzori, dat fiind faptul că Asociaţia de Proprietari  nu este la prima abatere, aceasta făcându-şi un obicei în a nu respecta legea.
Raspunsul, asa cum ne-a obisnuit Claudia Pauna, nu raspunde concret la sesizarea facuta.


Se face copy paste din Legea Asociatiei de Proprietari, ni se spune ca ei functionarii au doar rol de consiliere, ca s-a mai amendat asociatia in 2011, 2013.
Deci, daca intr-o asociatie, administratorul NEATESTAT, in cardasie cu cenzorul, calca in picioare Legea Asociatiei de Proprietari, Primaria NU ARE CE SA FACA!!! Nici macar sa indrume asociatia si sa stabileasca niste masuri pentru a intra in legalitate....Nici macar sa aplice sanctiuni pentru ca......a mai aplicat in urma cu cativa ani(si atunci doar dupa audienta la Primar). 

In fapt, dupa aceasta sesizare, jurist-Claudia Pauna a chemat administratorul la ea, i-a aratat plangerea, a incasat SPAGA de 5300 lei si s-a facut ca raspunde naivilor care inca mai cred ca ea e platita pentru ca legea sa fie respectata. 
Spaga a fost bagata pe lista de plata, afisata in data de 29 noiembrie, ca si reparatie terasa, desi terasa s-a mai reparat in urma cu un an.


Nu conteaza ca locatarii platesc fond de reparatii lunar de 10lei, ca au fond de reparatii de cca 12.000lei/bloc, se mai baga pe lista si "RATA I REPARATII TERASA".
Restantele sunt trecute cu creionul pentru ca sunt umflate, pentru a nu se vedea lipsurile din fondurile asociatiei, nu se face totalul la fondul de rulment si fondul reparatii pentru a se putea fura mai usor.

De retinut faptul ca Serviciul Relatii cu Asociatiile de Proprietari nu mai tine de Directia Investitii si Achizitii ci de Directia STRATEGII SI PROGRAME DE DEZVOLTARE DURABILA. Claudia Pauna- sef serviciu- este de neclintit.

Deci, singura solutie este ....un comitet de initiativa cu 20% din numarul proprietarilor. Pai, decat sa stau sa bat pe la usile pensionarilor si ale chiriasilor ca sa strang semnaturi pentru demiterea administratorului, si apoi sa ma trezesc cu un ciocan in cap mai bine strang semnaturi pentru demiterea primarului....si trimit conturile de facebook de AICI  si AICI  si fiului meu, sa le promoveze asa cum numai el stie.


"Vreau să demonstrez că nu suntem un popor de hoţi, de corupţi şi de incompetenţi. Mai sunt şi oameni cinstiţi în această ţară şi vreau să fiu un exemplu în acest sens. Din secunda în care voi deveni primar la Sectorul 3, vreau să arăt cum poate să arate o administrare şi o administraţie onestă, performantă, îndreptată către cetăţeni şi nu către clientela de partid", a declarat vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă.

2 comentarii:

  1. mare escroaca claudia pauna. sa-i vezi pe administratori cum vin la ea cu sarsanalele, acum de sarbatori.

    RăspundețiȘtergere
  2. pauna nu are nici o vina. primarul ii spune ce sa faca. spagile oricum se impart.

    RăspundețiȘtergere