luni, 15 decembrie 2014

AFACERI PRIMARIE- 136.000 EURO- ptr. un foisor

Sursa

HotNews


Primaria Sectorului 3 vrea sa cheltuiasca suma de 136.000 de euro pentru amenajarea unui foisor cu o suprafata de 80 mp in Parcul Titan, potrivit unei hotarari adoptate recent de Consiliul Local sector 3. Aceasta este suma maxima ce ar urma sa fie cheltuita pentru amenajarea foisorului, pretul final urmand sa fie stabilit in baza unei proceduri de achizitii publice. Cu acest pret, Robert Negoita il bate pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu, care a dat pentru un chiosc cat pe o garsoniera - circa 37.000 de euro.

"Pentru o amenajare arhitecturala si peisagera cat mai aproape de dorintele cetatenilor sectorului este necesara realizarea unui foisor in Parcul Titan pentru desfasurarea de ceremonii, pentru manifestari comemorative, revenirea la traditia muzicii de fanfara si diverse alte evenimente. Foisorul propus va avea o raza medie de 5,00, o inaltime maxima la cornisa de 4,94 m si va avea o structura metalica", se arata in expunerea de motive semnata de primarul sectorului 3, Robert Negoita. 
Hotararea a fost adoptata de majoritatea PSD din Consiliul Local sector 3 pe 6 octombrie 2014. 
Victor Tartacuta, consilier local sector 3 din partea PDL, spune ca partidul sau nu a votat acest proiect deoarece este risipa pe bani publici.

"Acest chiosc reprezinta varianta apoteotica a guvernarii locale PSD: 1700 de euro/mp pentru o structura metalica cu acoperis de lemn deasupra...........Dupa parerea mea chiar si cel mai extravagant foisor se putea face cu maxim 250 de euro pe mp", a explicat Victor Tartacuta pentru HotNews.ro. In plus, acesta spune ca in Parcul Titan mai exista un astfel de foisor si nu ar mai fi nevoie de altul.

Deci, pretul lui ROBERT NEGOITA ar fi cam de 6,8 ori mai mare decat pretul pietei.
Administratorul protejat de primarie a reparat o portiune de terasa(70mp) cu 19.000lei, adica 270lei/mp., desi pretul pietei e de cca 40lei/mp. Deci, cam tot de 6, 8 ori mai mult decat pretul pietei........CE COINCIDENTA!!!! Cei doi cred ca au fost la aceeasi scoala, cel putin primara, ca administratorul meu s-a oprit la 7 clase. 

CONCLUZIE: CE FACE PRIMARUL LA NIVEL de sector, face si ADMINISTRATORUL neatestat, cu 7 clase, la nivel de bloc.
Administratorii infractori si gasca lor, sunt protejati de catre Primarul Robert Negoita pentru ca are nevoie de voturile lor. CINE SE ASEAMANA SE ADUNA.....

"Vreau să demonstrez că nu suntem un popor de hoţi, de corupţi şi de incompetenţi. Mai sunt şi oameni cinstiţi în această ţară şi vreau să fiu un exemplu în acest sens. Din secunda în care voi deveni primar la Sectorul 3, vreau să arăt cum poate să arate o administrare şi o administraţie onestă, performantă, îndreptată către cetăţeni şi nu către clientela de partid", a declarat vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu