sâmbătă, 13 decembrie 2014

AFACERI PRIMARIE-ANVELOPAREA

Afacerea "Anveloparea", la DNA. Negocieri la primăria lui Robert Negoiţă: Şpagă de 200.000 € pentru 40 de blocuri


"Comisionul" şi "taxa de încredere" sunt cerute de afaceriştii cu relaţii în primăriile locale. Aceste detalii apar într-o anchetă DNA privind reabilitarea termică a blocurilor din Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiţă. 

SURSA:
Primarul a promis ca va reabilita gratuit blocurile din sectorul 3. De fapt acesta a fost punctul lui forte in alegeri.
Pana in alegerile din decembrie 2012  a reabilitat cate un bloc ici- colo, cat sa vada locuitorii ca el se tine de promisiune. In cartier se zvoneste ca :
- blocurile reabilitate pana in acea perioada aveau pile mari la Primarie- In zona Decebal-Ruby-Tuesday s-a reabilitat un singur bloc, de 4 etaje - cica in el locuieste un deputat.
- dupa alegerile din decembrie 2012, reabilitarile s-au facut in functie de spagile care s-au dat la Primarie (cum s-a intamplat la ANRP cam asa s-a intamplat si la Primaria sector 3).


Amanunte despre reabilitare nu au primit decat PRESEDINTII de bloc (trebuia sa le dea si lor un os de ros, ca de, se apropiau alegerile din 2014). Dintr-o data totul era stict secret- ba era gratuit, ba nu era gratuit....nu se stia exact cat vor plati proprietarii, cum vor plati..... se va face o expertiza a blocului.... in functie de ea...de vechimea blocului.....nu va fi foarte mult....maxim cat un pachet de tigari pe luna....in 10 ani.....fara dobanda....cu dobanda....voi semnati ca sunteti de acord si vedem noi dupa aia..... 

In fapt, domn primar nu a fost in stare sa atraga fondurile europene asa cum s-a laudat in alegeri.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu